Rianne

Mijn naam is Rianne de Vries en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen op een prachtige plek in Venhuizen  (Noord-Holland). Naast het moederschap ben ik coach en ondernemer.

Ik vind het erg belangrijk om goed voor mezelf te zorgen, ontspanning te zoeken in een heerlijke massage of meditatie. Ook ga ik er graag op uit met mij gezin of met vrienden. En lees ik graag in boeken en tijdschriften.

Anderen beschrijven mij als “nuchter”,  enthousiast, oplossingsgericht, positief , eerlijk en oprecht. Ik hecht veel waarden aan kwaliteiten en komen tijdens mijn coaching vaak ter sprake.

Ik kan erg van de hak op de tak zijn. Dat is voor anderen soms wat lastig. Ik ben iemand die altijd in beweging is, vooruit denkt en als ik ergens mijn focus op leg wil ik daar alles uit halen.

Mezelf ontwikkelen vind ik heel belangrijk. Zowel als persoon voor mijn innerlijke groei als het blijven volgen van cursussen en opleidingen om mijn praktijk nog meer te verrijken. Ik ben op dit moment veel bezig met bewustwording, verdiep me in mediteren en mindfullness.

Ik ervaar dat als we steeds bewuster worden en kiezen te leven vanuit dit bewustzijn dat er iets wezenlijks veranderd. In jezelf en binnen jouw gezin. Bij deze verandering help ik je graag!

Petit Belle is ontstaan vanuit mijn intuïtie en al mijn opleidingen en cursussen die ik gedaan heb. Petit Belle is altijd in beweging, altijd aansluitend bij wat er leeft op dat moment. Petit Belle is begonnen als bedrijf in kinderfeestjes en creatieve workshops en is uitgegroeid tot een mooie praktijk die helemaal aansluit bij mij.

Opvoeding, het hebben van kinderen is een constant veranderend gegeven, of het nu de tijd is waarin we leven of de leeftijd waarin jouw kind zit.

Zowel kinderen als hun ouders begeleid ik met de uitdagingen die het leven ons biedt.
Of het nu gaat om een kind met een pittig karakter of om ouders met opvoedproblemen er is altijd een oplossing!
Omdat ieder mens anders is, is ieder traject bij mij ook verschillend.
Een 1 op 1 sessie, , een online cursus of een workshop jij kiest wat bij jou past.

Ik combineer technieken en oefeningen uit cognitieve gedragstherapie met positief, bewust opvoeden. In mijn coaching ligt de focus altijd op de toekomst en werken we vanuit het hier en nu.