Niets leuker jouw gezin. Het moment dat je een zwangerschaps test deed kun je je vast nog goed herinneren, de geboorte van je eerst kind, wauw! Het gaf een onbeschrijfelijk gevoel. Dit is wat je wilde: moeder worden!!!!

Je kind wordt groter, groeit als kool. En dan komt er een moment dat het lastiger wordt. Bij de één komt dit moment sneller als bij de ander. Opgeven doe je niet. Je weet dat dit erbij hoort. Je vraagt om hulp maar krijgt adviezen waar je eigenlijk niets mee kunt en ze maken je enorm onzeker. Je prent jezelf in dat het moederschap tenslotte niet gaat over rozen. Je zoekt nieuwe oplossingen, nieuwe mogelijkheden. Maar toch, is er geen andere manier? Kan dit niet makkelijker? Waarom vind je nergens echt antwoord op jouw vragen?

Je bent niet de enige die wanhopig op zoek is naar verandering. Het internet staat vol met (geheime) wondermethodes die direct voor veranderingen zouden zorgen. Laat ik je maar meteen uit de droom helpen:

BEWUST OUDERSCHAP 
VRAAGT TIJD, CONSISTENTIE,
COMMITMENT, INVESTERING IN 
PERSOONLIJKE GROEI EN 
HÉÉL VEEL KENNIS EN SKILLS

TIJD om een goede en stabiele basis te bouwen.

CONSISTENTIE om iedere dag weer stappen in de juiste richting te zetten.

COMMITMENT om alle aandacht en focus op jouw doel te houden.

INVESTERING IN PERSOONLIJKE GROEI  om angsten te doorbreken, blokkades te overwinnen en je waardes vol overtuiging te kunnen uitdragen.

KENNIS EN SKILLS over ontwikkeling, communicatie, strategieën, opvoedstijlen en nog zo veel meer.

 

STEL DAT ER EEN PLEK IS:

Waar je ervaart dat opvoeden meebewegen is, experimenteren. Dat zwaarte, piekeren of jaloezie niet nodig is…

Waar je leert hoe je kinderen naar je luisteren, terwijl jij rustig blijft. Zonder schreeuwen.

Waar jouw besef dat jouw uitstelgedrag komt omdat je het spannend en moeilijk vindt om dingen los te laten. Dat het geen onwil is maar angst om het “verkeerd” te doen.

Waar je leert doelen stellen. vooruit te kijken wat voor jouw gezin de beste stap is.

En dat allemaal in een community vol met moeders zoals jij, die willen leren hoe je de opvoeding van je prachtige kinderen luchtig en vrolijk aanpakt. Met dankbaarheid in de hoofdrol.

Stap 1 naar bewust ouderschap!

En ik kan je zeggen vanaf 2020 IS die plek er!
​Je vindt het allemaal in het Petit Belle Membership!

Ik kan er nu om lachen maar ik zou de Rianne van een paar jaar terug zo dolgraag willen helpen. In de opvoedstruggels, de onzekerheid, een knuffel willen geven, het piekeren wegnemen en vervolgens: tips, inspiratie en tools geven waarmee het wél lukt.

Ik zou haar alles vertellen wat ik inmiddels heb geleerd en weet.

Die zorgen en angsten van mij van jaren terug zijn namelijk niet uniek, (bijna) iedere moeder loopt ermee. Ik zie dat iedere week in mijn coachingsgesprekken.

Wat mij opvalt: het zijn vaak de bewuste moeders die veel tijd, moeite en aandacht steken in aan hun zelf en dus hun gezin werken, in plaats van hulp buiten zichzelf te zoeken voor de problemen die hun kinderen laten zien. En dan heb ik het over: boosheid, woedeaanvallen, (faal)angsten, niet willen eten of slapen…

En hoe goed je soms ook voor ogen hebt hoe je het hebben wilt, voel je je klein en onzeker.
Of een beginneling, misschien zijn je kinderen nog erg jong en ben je nog niet zo lang moeder.
Of geirriteerd dat het niet gelijk ‘lukt’. Dat je kinderen niet meteen doen wat je zegt als jij de “ik” boodschap gebruikt…
En dan heb je het idee dat iedereen dit snapt en al kan, behalve jij.
En denk je dat je achterloopt. En voelt alles zwaar.

Dit aan je gezin werken ligt vaak buiten onze comfortzone. En daarom stellen we het uit….

Membership
Dat probleem wil ik nu met je tackelen. Ik wil samen met jou AAN je gezin werken,
met mijn online Membership.

Zie het als een online training, iedere maand, met elke maand een ander thema. Iedere maand opdrachten en een moment om je vragen aan mij te stellen.

Dit membership pakt ALLE aspecten van bewust opvoeden aan. 12 maanden lang. Wil jij echt verandering binnen je gezin dat is dit een goede keuze. Je een jaar lang verbinden, je valt immers ook geen 10 kg af binnen 1 bezoek aan de diëtiste …

Het Membership bevat een aantal vaste onderdelen iedere maand weer:
Thema
Opdrachten
Een verrassing
Persoonlijk contact via WhatsApp

Ik wil eerlijk met je zijn! Het membership is niets voor jou als:

Q

Je een snelle oplossing zoekt voor je struggels

Q

Niet zelfstandig kunt werken

Q

jezelf niet serieus neemt

Q

je alles voorgekauwd wilt hebben

Q

je geen doorzetter bent

Q

je geen connectie met binnen in jezelf wilt maken

Meest gestelde vragen:

Kan ik het memebership niet voor 1 maand uitproberen?

Nee, als je in mij en mijn kennis wilt investeren, dan kan dat alleen maar voor 1 jaar. Ik geloof dat je voor een bewuste opvoeding minstens 1 jaar nodig hebt. Heb je het lef en durf je er voor te gaan?

Ik ben moeder, hoe weet ik of het membership wat voor mij is?

Wil je echt verandering binnen jouw gezin? Ben je bereid om hier een jaar in te investeren? Wil je meer handvaten om meer rust te krijgen? Ben je nieuwsgierig naar wat voor jou gaat werken? Dan zit je in het membership helemaal goed.

Ik ben niet zo van de online programma’s. Is dit dan wel wat voor mij?

De lessen binnen het membership zijn heel praktisch. Binnen de thema’s vind je handige opdrachten en kun je de kennis direct binnen je gezin toepassen. Je boekt hierdoor al gauw je eerste resultaten en je zult snel vergeten dat je online leert.

Hoeveel tijd kost het me?

Hoe meer tijd je investeert, hoe meer resultaat je zult zien. In hoeverre ben jij bereid om in jezelf en je gezin te investeren?

Word ik goed begeleid?

Je kunt al je vragen over het thema en de opdrachten aan mij kwijt per WhatsApp en email. Soms is er ook ruimte om een coachingscall aan te vragen. Binnen het membership wordt wel van je verwacht dat je ook goed zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces.

Kan ik losse onderdelen van het membership kopen?

Nee, de modules zijn exclusief voor de members die 100 % commitment hebben gegeven om 1 jaar lang met mij te werken. De workshops, retraite dagen en sommige online programma’s worden wel los aangeboden.

Is het membership opzegbaar?

Ja, je kunt het membership maandelijks opzeggen voor de 15e van de maand per email. Maar je hebt het beste resultaat als je 12 maanden mee doet.