In 1 woord TEGEK!!!!

Als je van workshops, een heerlijke sfeer en prachtig gebouw houdt is Creative life echt iets voor jou!!! Omdat mijn creatieve partner in Crime en ik ver uit elkaar wonen was Utrecht voor ons de ideale plek om af te spreken. We konden GRATIS parkeren, waar heb je dat nog????

Bij binnenkomst zagen we allerlei gezellige foodtrucks, tuktuk’s met koffie en lekkere dingen dus……jep eerst even bijkomen van een uurtje auto rijden. Ik heb gelijk wat sfeer plaatjes geschoten toen want alles zag er zooooo leuk uit!! I love this!!!

Na de koffie zijn we heerlijk gaan shoppen, kijken, ideeën opdoen. Mijn creative brein zag weer allerlei mogelijkheden voor workshops en kinderfeestjes! Wat heerlijk hier, de hemel!!

Zoals ik in mijn eerdere BLOG al schreef kun je jezelf voor allerlei workshops in schrijven. Ook kun je bij een aantal creative standhouders lekker aanschuiven. Om 12.00 uur stond onze eerste workshop gepland: bushletteren op porselein. Dit deden wij bij #werkaandewinkel, het was een super leuke workshop! Deze komt zeker terug bij Petit Belle binnenkort. In de foto’s zien jullie het resultaat van mijn bloemenpotje!

Na een uur gehandletterd te hebben vonden wij het tijd voor de lunch en kozen we een heerlijke tosti met brie, walnoten en honing en een super vers en gezond sapje! We konden weer lekker bijkletsen! Wat een leuke dag is dit. Het zonnetje begon te schijnen en de lichtinval in de Werkspoorkathedraal is bizar mooi!

Om 13.30 stond voor ons een workshop stempels maken op het programma bij #salutstefanie. Wat een leuke gepassioneerde vrouw. Zij deed de workshop zo leuk! Ik had wel het idee dat het maken van je eigen stempel een leuke bezigheid zou zijn maar het was nog veeeeeel leuker dan ik dacht! Bizar hoe ontspannen het is om te gutsen, stukje bij beetje komt je eigen ontwerp naar boven. Te leuk, dus jullie raden het al…. binnenkort kunnen jullie naar hartelust je eigen stempel komen maken bij Petit Belle!

Na 2 workshops vonden wij het mooi geweest en zijn lekker gaan rondkijken bij alle kraampjes, te leuk! Nog een lekker koffietje gedaan en uiteraard gekletst!

Wat een onwijs toffe dag heb ik hier gehad! Met een hoofd vol ideeën ben ik naar huis gereden.

Volgend jaar is Creative life er weer dus, wij gaan zeker weer jij ook?!

Kus Riane