op naar de academie

Volg de online cursussen van Petit Belle!

Met de cursussen van Petit Belle krijg je meer inzicht in het gezinsleven, het gedrag van je kinderen en hoe jij hier invloed op hebt. Bij Petit Belle leer jij jezelf beter begrijpen en vindt ook jij weer de rust in huis waar je zo naar verlangt. Heb jij alleen maar strijd met je kind, voel jij je meer politieagent dan moeder en is het plezier binnen jullie gezin ver te zoeken?   

 

Laag drempelig

De online cursussen van Petit Belle zijn makkelijk te volgen voor iedereen. Ervaar jij het opvoeden van je kinderen als lastig en ben je opzoek naar meer inzicht dan is dit echt iets voor jou.

in je eigen tempo

De online cursussen van Petit Belle kun je in je eigen tempo volgen, op een tijd wanneer het jou uitkomt. Als de kinderen op bed liggen kun jij er eens lekker voor gaan zitten met een kop thee en een stuk chocolade, je verdient het!

In jouw vertrouwde omgeving

De online cursussen van Petit Belle kun je overal waar je maar wilt volgen en je hebt levenslang toegang. Hoe lekker is het om een cursus te volgen op de plek waar jij je het lekkerste voelt?! Resultaat gegarandeerd!

Direct resultaat

Door het volgen van de cursussen van Petit Belle merk je direct resultaat. Door het doen van de opdrachten en het lezen van de teksten zul je direct verschil merken in jezelf en in jouw gezin.