Positieve focus op de toekomst!

    Bij Petit Belle ligt de focus van coaching op de toekomst. 1 van de belangrijkste dingen voor mij is dat goed of fout niet bestaat. De vraag is: “is het helpend of niet”. Wellicht heb je al op andere plekken hulp gezocht maar niet gevonden, daarom ben je nu hier beland en dat is niet voor niets! Tijdens de 1 op 1 coaching leer ik jou en je kind goed voor jezelf en elkaar te zorgen en oplossingen te vinden voor jullie probleem. Voor alles is een oplossing en daar ga ik graag samen met jullie naar opzoek om daarna het succes met jullie te vieren!

 

Ben je ten einde raadt?

  • Is jouw kind ook zo kwaad?
  • Heeft jouw kind last van angst of woedeaanvallen?
  • Je hebt al van alles geprobeerd om de boze buien te verminderen, straffen, belonen maar niks helpt.
  • Vraag jij je af wat je verkeerd doet in je opvoeding waarom jouw kind steeds zo boos is en niet luistert?
  • Maken jouw kinderen de hele dag ruzie met elkaar en is de foto hiernaast voor jou een sprookje?
  • Ben je ook zo moe?
  • Heb je geen energie meer?
  • Maak jij je zorgen over de toekomst?

Het kan echt anders! voor jou en je kind!

Hoe zou het zijn als jouw kind zijn boze buien of angsten niet meer nodig heeft? Dat er niet ieder moment van de dag strijd is, dat jij weer energie hebt en zin om leuke dingen te doen met je gezin. Dat er weer harmonie is in huis en dat je kind lekker in zijn vel zit?! Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn. Wacht dan niet langer en vraag een intake gesprek met mij aan. Ik geef je tips en tools. Je hoeft het niet alleen te doen….

                                          TARIEVEN

Door samen met Rianne het praatpapier in te vullen is mijn zoon van de speen af. Dit was het zetje wat ik nodig had om door te zetten en dat het geslaagd is, is een feit!

Een moeder

Ik ben naar huis gegaan met concrete en handige tips die een wereld van verschil hebben gebracht binnen mijn gezin!

 

-B-

Rianne is een ontzettend lieve, gezellige en doortastende vrouw. Ik ben met een enorm goed gevoel naar huis gegaan. Dank je wel!

-M-

Ik vond de coaching erg verhelderend. Het heeft mij meer inzicht gegeven in het gedrag van mijn zoon. Ik begrijp hem nu echt beter

Een moeder

Gratis Ebook met tips 

Gratis E-Book: Bewuste OpvoedSkills

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook maandeljks gratis tips, video's  en artikelen. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info  bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis e-book. Je vindt deze in je mail box